Julen har dansat ut!

Så har julhelgen passerat, stöket har lagt sig, julklapparna är öppnade och fortfarande ingen snö här på vår ö! Vår jul har varit lugn & fridfull, vi samlades alla hemma hos min mamma för att äta julmaten & Kalle Anka, huset var fullt av barn & alla var glada & förväntasfulla om det skulle komma någon tomte! Och jo... Det kom en gammal gammal tomtemor med vitt hår & glasögon! Oj vad barnen sprallade & busade!
Julklappar delades ut och i ett myller av presentpapper & klappar hittade vi till slut golvet igen! Mamma hade i vanlig ordning bakat mormotskaka med Philadelfia & florsocker-glasyr & valnötter, ett måste enligt hennes dotter på julen! :-) Detta blev avslutningen på en fin julafton! Slutet gott, allting gott!
 
Strax före jul fick vi dock ett tråkigt besked om en släkting som nu är svårt sjuk, allting blir inte alltid som man tänkt sig och många gånger får man stanna upp, tänka till och prioritera det viktigaste istället för att rusa rakt fram! Ja, julen för helt klart med sig en hel del tankar! Ingenting som inte har något gott med sig trots allt... Nu hoppas vi på ett nytt år fyllt av tro, hopp & kärlek till alla våra älskade närmaste!

141683-95
God Fortsättning!
bilder från julafton kommer inom kort....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback